Oscar_Ballin 2 Parašė Balandis 14, 2017 Sveiki,taigi pabodo samp ir nežinau ka pradėti "nolaifint".Gal pasidalintūmėte kokius žaidimus galėčiu žaisti ant tokio nestipraus kompiuterio http://prnt.sc/ewie6e Dėkui tiems kurie dalyvaus apklausoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Balandis 14, 2017 Laukas geras zaidimas, esu daug jau praleides laiko ir visai idomiai tai, kad iseik i lauka ir ten zaisk su draugais ( Nu jeigu draugu neturi). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tough_Egyz 113 Parašė Balandis 14, 2017 Mhm, Y8 didelis žaidimų pasirinkimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oscar_Ballin 2 Parašė Balandis 15, 2017 Blet,ko jus cia pizdavojates?Klausiu normaliai puskit su savo Y8 ir su savo laukais.Nenorit nerasykit abeliai blet postu gat norit? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Garesas_Vilkas 21 Parašė Balandis 15, 2017 Koks Call Of Duty, GTA V, svarbu kokio stiliaus žaidimo reikia, nes yra visokių. Gali pasiieškot- Top 10 games, per YT. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oscar_Ballin 2 Parašė Balandis 15, 2017 3 minutes prieš, Vilkas rašė: Koks Call Of Duty, GTA V, svarbu kokio stiliaus žaidimo reikia, nes yra visokių. Gali pasiieškot- Top 10 games, per YT. Bet paziurek mano kompiuteri.4 Gb ram nemanau kad Gta V isves. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Garesas_Vilkas 21 Parašė Balandis 15, 2017 14 valandas prieš , ApklausaVV rašė: Bet paziurek mano kompiuteri.4 Gb ram nemanau kad Gta V isves. Galbūt ne, bet skau, pasižiūrėk Youtubėj, ten begalybės žaidimų yra. Arba, tiesiog parašyk į google- pc games, ir surasi tikrai. Tik netingėk ieškot, ir surasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose