Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

*Pasiūlymai nuo Maxo [BIG]

Dede Algis

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don_Maxas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

  1. Tune dėžių panaikinimas. Manau per daug sudėtinga yra su tom dėžėm vien dėl pinigų, bent jau žiūrint iš naujoko perspektyvos. Būtų galima padaryti tune garažus, kurie irgi galetų būti kaip verslas, arba būtų galima padaryt net du tune garažus ir konkurenciją tarp tų dviejų verslų, o fūristai į juos tiesiog vežtų detales, reikalingas tiuningavimui. Verslo savininkai tiesiog galetų matyti visų detalių paklausas ir patys nusprestų kokias detales jiems reikia užsisakyt. Iškart būtų įdomiau, kadangi konkurentai galetų ir susitarti, panaikinti konkurenciją, pvz. viename garaže bus vienos detalės, kitame kitos. O detalės būtų gaminamos GS gamykloje, bet aišku gali būti ir šiaip sandėliukas, kur per tam tikra laiką tarkim pasigamintų tam tikras kiekis visų detalių, o dėl grožio galėtų darbuotis NPC botas (-ai). (Kur šriftas prasideda mėlyna spalva, būtų reikalingas big atnaujinimas, bet raudona spalva turetų būti nesunkiai įgyvendinama manau.)
  2. Panaikinti tas skin dėžes. Kam jos? Galetų būti tiesiog skinai parduotuvėje kaip ir yra dabar, tik kad jų galetų būt žymiai daugiau. Kiekvienas žaidėjas galėtų atrodyti savaip ir būti unikalus. Be to, su tom dėžėm čia visi greit milijardieriais taps.
  3. Kad išliktų doneiterių serveriui, būtų galima padaryti kitokius case. Tarkim į prizus gali įeiti ginklai, narkotikai, aksesuarai, pinigai, o didieji ir rėčiausi prizai galetų būti tr. priemonės (kad ir turginės), lūšnos, namai, galų gale salos, vipas koki 15 dienų.

EDIT: Už visus turimus case galėtų būti duotos išmokos, ar kažkaip kitaip kompensuota. Tarkim už vieną skinų ar tune dėžę galėtų būti kompensuota viena case.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų paprasčiau žaidėjams ir naujokams, kiekvienas turėtų galimybę rinktis kaip atrodys jo mašina ir kaip atrodys jis pats. Teisingai įgyvendinus visus šiuos pasiūlymus, nesugriūtų ekonomika, ir manau tik padidėtų case pirkimas už kreditus, kas išeis į naudą serveriui.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  - 

Redaguota Maxas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užtikrintai sakau NE šiam pasiūlymui...

Dalį serverio unikalumo, tu tiesiog nori išimti ir pakeisti eilinio serverio idėja,

be to, dėl "tdėžių" skiriasi ir įvairių mašinų kainos, jei galėsi dėtis norimą tune, koks įdomumas, unikalumas ? Kaina tada kils tik nuo ridos...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.