Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 3, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sabas_Brown • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Tea • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Balandis 3, 2015 lagino man , pažiūrėk kaip kilų į kalną lagina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 3, 2015 lagino man , pažiūrėk kaip kilų į kalną lagina Gal jau užteks visiems tų atmazų dėl lago ? , jokio lago nesimato važiuojant . atmazai.lt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Balandis 3, 2015 Gal jau užteks visiems tų atmazų dėl lago ? , jokio lago nesimato važiuojant . atmazai.lt Į kalną kaip kilų pažiūrėk nuo 4 iki 6 sekundės . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 3, 2015 Į kalną kaip kilų pažiūrėk nuo 4 iki 6 sekundės . Kur tu čia lag matai ? Aš tai nematau , čia matau tavo ALT power Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Balandis 3, 2015 Kur tu čia lag matai ? Aš tai nematau , čia matau tavo ALT power Sakau pažiūrėk nuo 4-6 sekundės kaip kilų į kalną tai trukčioju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Balandis 3, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose