Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas Serveriui [0.1.8.1]

Tankistas Benas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tankistas_Benas 

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, šis pasiūlymas bus labiau skirtas fūristų Darbui.

1. Galėtų padaryti kaip ir seniai, jog fūristai užsidirbtų ginklų iš krovinių. Šis pasiūlymas būtų naudingas tuos, jog fūristai galėtų atsišaudyti į juos šaudantis asmenis, nes tikrai atsiranda tokių asmenų, kurie pradeda šaudyti fūristus.

2. Galėtų pakelti uždarbį iš didelių krovinių, nes seniau berods galėdavai iš krovinių gauti 300 - 700,  o dabar tik gali maximum gauti 400. Šis pasiūlymas paverstų šį darbą pelningesniu, nes seniau fūristai būdavo pelningiausias Darbas.

3. Galėtų išimti arba pamažinti darbinių transporto priemonių RUMPO,  nes jos mano manymu nereikalingos beveik, visi fūristai važinėjasi su BURRITO. O vietoj RUMPO galėtų įdėti kelias BURRITO. 

4. Fūristų bazėje galėtų papildyti darbinių transporto priemonių PACKER, nes jos bazėje stovi tik keturios. Šis pasiūlymas būtų naudingas tuom, jog būtų galima ramiai imti mašinų užsakymus, nes kai būna koks 'mašinų užsakymų antpuolis' neina imti užsakymų - turi laukti kol kolegos suvežiuos savo priimtus užsakymus.

5. Galėtų padidinti tai pat atlygį ant mažųjų krovinių, pavyzdžiui galėtų būti taip - 1 krovinukas = 100$, nes abejuoju ar kam patinka važiuoti į 'Drabužių' iškrovimą Dėl 30-70 eurų. 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Fūristų Darbas vėl taptų pelningesniu.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Šie pasiūlymai gal ir nėra geri, bet vis vien kažką pasiūliau :) savo nuomonę išreiškit komentaruose. :))))))

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 minute prieš, Break_Boy rašė:

100% už! Kadangi šis darbas yra iš vienų mano mėgstamiausių ir tikrai man jis patinka ir pritariu su viskuom ką pasiūliai man ir atrodo kad fūristai būtų pelningesni ir kad tuos gun gauti eitų nu Benai geras pasiulymas spaudžiu žalia +rep ;)

Labai senai rašiau šį pasiūlymą, keista kad tik dabar pamatėt :D Na jo, geriau dabar negu niekada 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.