Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Paskolinimas

Mike_Moonman

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Moonman

2. Kokios pagalbos jums reikia: Aš norėčiau iš turtingu žaidėju paprašyti kad paskolintu 1 arba 1,2 milijono,žinau kad visi bijo tokias sumas skolint bet todėl ir dedu pagalbos skiltyje kad nesu apgavikas,aš esu aktyvus žaidėjas,dirbu pervežėju kompanijoje esu draugiškas ir geras žmogus,pinigu man reikia 100m2 2lvl verslui šaka nesvarbi arba gal kam nebereikalingas verslas ir perrašytu man tai mano didžiausia svajone.

3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą:Žinau čia bus po apačia žiauriu komentaru,kad užsidirbk ir panašiai aš ir dirbu ir stengiuos,bet tik prašau laikinai man paskolint su 100% gražinimu iš pelno verslo arba iš abieju dalyku darbo algos ir pelno,mano svajonė turėt versla,bet žinau sakys kad čia daug kas turi svajoniu bet aš tame projekte nenaujokas ir tikiuos gal kas nors atsiras kuris pasitikės manim o jei ir ne vistiek jums ačiū.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu tokiom sumom tikrai niekas neskolina, nes Rokas neatiduoda paskui jeigu žmogus kad ir apgauna męs liekam patys kalti jog davėm. Aš irgi daug ko noriu, bet niekas neduoda man. Bet šiaip jeigu nolaifinsi dienom, naktim tai per mėnesį laiko ir susirinktum tiek šaibų :D 

Čia aš tik savo nuomonę išreiškiau, nebauskit manęs.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.