Alutis_Extra (nebėra acc) 63 Parašė Gegužė 8, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Alutis_Extra 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Kevin_Garret 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/19aeebb5f291b133ee4514b697251f4e185.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/2c35b8649dd8f9d2e2784810a77b9b05833.png Papildau : Žinai tu keistas žmogus tu tikriausiai žinai kodėl aš taip rašiau ar ne ? kodėl tu mano mašiną tempei be priežastis + dėjai mutę kai pasakiau gerą armiją surinkai Xd , įdomus tu man padaras esi Mute buvo dėtas už tai, ką matai nuotraukoje. Abraham_Lincoln 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Garret 11 Parašė Gegužė 8, 2017 Žinai tu keistas žmogus tu tikriausiai žinai kodėl aš taip rašiau ar ne ? kodėl tu mano mašiną tempei be priežastis + dėjai mutę kai pasakiau gerą armiją surinkai Xd , įdomus tu man padaras esi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cleme Tean 1.448 Parašė Gegužė 8, 2017 Pats esi vienas iš nemaloniausių serverio personų. Dar iš mano mechanikų laikų buvai išmestas už savo elgesį(jeigu atsimeni). Kaip tu su kitais bendrausi – taip ir su tavim. Kol esi pavaduotojas tikrojo savo veido nerodai. O įrašymas į nds pasistengsiu, kad būtų atmestas, nes įrašymas nepagrįstas. Okey, gavai ban už mute, viskas kūl, anketa buvo atmesta, bet ar už tai rašoma į nds? Suprasčiau, jei būtum užblokuotas piktavališkai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alutis_Extra (nebėra acc) 63 Parašė Gegužė 8, 2017 27 minutes prieš, Cleme Tean rašė: Pats esi vienas iš nemaloniausių serverio personų. Dar iš mano mechanikų laikų buvai išmestas už savo elgesį(jeigu atsimeni). Kaip tu su kitais bendrausi – taip ir su tavim. Kol esi pavaduotojas tikrojo savo veido nerodai. O įrašymas į nds pasistengsiu, kad būtų atmestas, nes įrašymas nepagrįstas. Okey, gavai ban už mute, viskas kūl, anketa buvo atmesta, bet ar už tai rašoma į nds? Suprasčiau, jei būtum užblokuotas piktavališkai. Pasižiūrėk už ką buvo užmutintas. Tikrai turėjo susiprasti už ką gavo mute, o neapsimesti "kvailiu" ir baninti, tad aš ir manau, kad tai buvo piktavališka. O savo nuomonę ir mūsų nesutarimus pasilik sau ir žiūrėkis savo reikalų. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Gegužė 8, 2017 Užtildymo apeliacija netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose