Robertas_West 0 Parašė Gegužė 19, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Robertas_West • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :James_Surreno • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus <šypsausi> • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Closed serveris pasidarė ir viskas. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :Čia visi įrodymai įrodantis, kad jis parašė skelbimą, o aš jo paklausiau ar "perki kreditus?", tada jis mane užsipuolė teigdamas, kad aš jam juos siūlau už realius pinigus ( nors to nematyti mūsų susirašinėjimuose ). Sekantis kaltinimas - apgaudinėjimai. <šypsausi> Nuotraukuose galit matyt, kaip iš oro parašo apie kažkokias tai jo susapnuotas apgavystes... + esu naujokas, žinojau, kad negalima už realius pinigus išvis nieko pardavinėt, bet aš to ir nedariau, todėl čia buvo free ban'as, o jeigu apskritai kreditų negalima pardavinėti už serverio valiutą, tai to nežinojau, bet už tai ir negręsia ban'as... GLHF Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Escobar 2 Parašė Gegužė 19, 2017 Sveikas stai irodymai kad nesapnavau ir tu bandei mane apgauti : Parasiai Kad ** Kreditus perki ** Paskuj parasiai kad ** Nepaukojai ir nepaukosi ne cento ** Reiskesi bandiai apgauti mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertas_West 0 Parašė Gegužė 19, 2017 xD aš vistiek nesuprantu, kur tu matai bandymą apgaut ir turto siūlymą už tikrus pinigus? Kreditus siūliau už serverio valiutą, nes rašei skelbimą, o ten su donorystėm, tai parašiau, kad serverio neremiau ir neremsiu, nes pinigų ant žaidimo neleisiu, o tu iš oro ištrauki savo fantazijas, šaunu, kad turi korumpuotą draugelį admin'ą, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Escobar 2 Parašė Gegužė 19, 2017 * parašiau, kad serverio neremiau ir neremsiu, nes pinigų ant žaidimo neleisiu,* nu tai bandiai apgaut mane reiskesi jai neremi ant sito zaidimo Nes kreditu pirkimas tai yra ant servio . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertas_West 0 Parašė Gegužė 19, 2017 xD ką tu čia šneki? Kreditus užsidirbau iš /pasiekimai ir tikrai nebandžiau tavęs apgaut, bet kai tu mažo proto žmogus esi, prisigalvoji visko, tiesiog nebe'freepost'ink ir lauk prižiūrėtojo atsakymo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Gegužė 19, 2017 Atblokuotas. Tik kitą kartą jai teks pildyti atsiblokavimą, pateikite visą reikiamą vaizdinę medžiagą, nes kitaip būsite neatblokuotas. Robertas_West 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose