Jeremy_Warning. 605 Parašė Balandis 4, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Acme • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, nameTag leidžia naudoti serverio savininkas (Mafijos_Tevas) gaudant čyterį, jaigu yra reikalinga. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Acme 0 Parašė Balandis 4, 2015 :DDD Atsakau i papeikima.Paspaudziau (Mouse1) peles kairi mygtuka, ir rase nera vandens, todel ismete is masinos ))TIGI PABANDYKIR + NEGALI SAUDYTI I MANE ) jeigu esi administratorius.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Acme 0 Parašė Balandis 4, 2015 :DDD Atsakau i papeikima. Paspaudziau (Mouse1) peles kairi mygtuka, ir rase nera vandens, todel ismete is masinos )) Pabandyk. SORRY UZ ANTRA POSTA, SUSIBUGINO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Balandis 4, 2015 Aš žmonių nešaudau bereikalo, pamačiau jog gydotės mašiną, kitokio atvejo nebuvo man pagauti Jus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Balandis 4, 2015 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose