Jeremy_Warning. 605 Parašė Balandis 4, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Senas_Velnias • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, nameTag leidžia naudoti serverio savininkas (Mafijos_Tevas) gaudant čyterį, jaigu yra reikalinga. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Abu žaidėjai nėra mechanikai : http://imgur.com/EiKAf6B,XnvgMAy [1] - [2] - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 4, 2015 Sveikas, jeigu ką aš nesitvarkiau transporto priemonės yra kas sutvarkė O mane banini :DDDDDDD Dar šaudai naujokus... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Balandis 4, 2015 Sveikas, jeigu ką aš nesitvarkiau transporto priemonės yra kas sutvarkė O mane banini :DDDDDDD Dar šaudai naujokus... Šaudžiau nesavo labui Ne mano bėdos, kas gydė, aš ne sistema, netikrinsiu, tačiau jaigu kas nors gydo mašiną, kam tu tuo naudojiesi? Be to tu vairuotojas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Balandis 4, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose