Matt_Inside 142 Parašė Balandis 4, 2015 Krč, vakar naktį kimarinam, ateina Orandžinis ir suskelia savo kurybos daiką, kuri man labai patiko, todėl nusprendžiau pasidalinti su jumis. Surenku 10-15 like, pakalbu su White_Orange ir įrašom pilną kurybos dainą Martynas Modis_When David_Kentas 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Balandis 4, 2015 hou hou mano dvyratūkas ;DD Martynas gerai varai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Balandis 4, 2015 Tas White_Orange mačiau viename projekte [ Ne Edgos ] forumo moderatorius, but who cares? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Balandis 4, 2015 Tas White_Orange mačiau viename projekte [ Ne Edgos ] forumo moderatorius, but who cares? To negali būti, nes jokioje kito projekto veikloje nedalyvauju. Greičiausiai kopijuoja mano identity. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Balandis 4, 2015 Labai gražų, kaip jūs ten šokinėjat su TĖVŪ Sąbąs ten tai pavarė, gražų Spaudžių ''PATINKĄ'' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artūras 7 Parašė Balandis 4, 2015 Čia geras rodo ka moka su dviratuku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose