Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prašau užblokuoti Edwinas_Arctic ir Chronius_Redbull

Kendra_Lust

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kendra_Lust
Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Edwinas_Arctic ir Chronius_Redbull
Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas: Prisijungiau prie žaidimo, esu fermoje, ir iš niekur nieko, be jokios priežasties, mane pradėjo daužyti, vėliau net šaudyti (viską pamatysite video įrodyme) du žaidėjai, kurie kaip supratau, net bendradarbiai yra, tai kaip čia suprast? Ar galima taip elgtis? Manau yra, arba jei ne, turėtų būti taisyklė, kuri draudžia tiesiog žudyti, arba kitaip kenkti žaidėjui be priežasties. Trūksta tvarkos manau, taisyklių griežtesnių, nes jei ne, vadinasi reikia tiesiog nusipirkt ginklą ir lakstyt visus šaudyti be priežasties, ar ne? Beje, žaidžiu serveryje tik 6 valandas.
Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Video įraše puikiai galite pamatyti pradžioje žaidėją Edwinas_Arctic ant kito žaidėjo automobilio kapoto, šį daužo kol užsiliepsnoja ir sprogsta, vėliau abu žaidėjai pradedi lieti pykti (arba savo retardiškumą) ant manęs. 

PS: Kaip suprantu pagal šio serverio aprašymą - "žaidimas paremtas realiu gyvenimu su tikslu sukurti savo istoriją", tai iš esmės, turėtų būti tokia taisyklė: Draudžiama žudyti žaidėjus be priežasties.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žaidėjai nebus užblokuoti.

Už mušimąsi, žaidėjai nėra blokuojami, tam skirta teisėsauga, kurią iškvietus, sulauksite pagalbos. Išimtis, yra taikoma naujokams, iki 1500 xp serveryje, jeigu į juos yra šaudoma arba jie būna nužudomi, tai padarę asmenys būna laikinai užblokuojami, privaloma vaizdinė medžiaga su jūsų patirties [xp] kiekiu. Turint papildomų klausimų serveryje, apie tam tikrus neaiškumus visada kreipkitės, pagalba bus suteikta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.