Gytis_Angel 12 Parašė Gegužė 31, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gytis_Angel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Erikas_Nercity • Už ką žaidėjas turėtu būti užblokuotas ?: (Apgaudinėjimai) Buvo susitarta jog šis žaidėjas nori pasiekimo ir esa jam reikia duoti butą del pasiekimo. Šiuo žmogum pasitikėjau ir jam butą atidaviau Tik atidavus jis pradejo ignuoroti... Vienu žodžiu mane apipiso. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Ahh deja įrodymu nepasidariau Nes kaip ir sakiau pasitikėjau. Tačiau manau tikrai kažką jam pasakius prisipažintų Žinau durnai padariau jog be įrodymu...Bet tikiuos viršesnės galvo šį žaidėją sudrausmins ir šis iškarto atiduos Red_Mamba Petras_Durant 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Nercity 2 Parašė Gegužė 31, 2017 Nemeluok, pardavei man buta bet suklydai įrašydamas suma, aš nekaltas kad padarei žioplai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gegužė 31, 2017 Administratoriai neturi galemybes uzbluokoti zaideja be irodymu, prasom imeskit irodymus savo jeigu turite. Erikas_Nercity 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gytis_Angel 12 Parašė Gegužė 31, 2017 Bent nemeluotum. Kokią dar kainą? Red_Mamba 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James Surreno 26 Parašė Gegužė 31, 2017 Žaidėjas, buvo užbluokotas ir neteko vartotojo+RCON, už žalą puse sumos pervedžiau i banką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Nercity 2 Parašė Gegužė 31, 2017 Nemandagu dabar ginčytis su tavimi, įrašei ne ta kaina aš ne kaltas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James Surreno 26 Parašė Gegužė 31, 2017 Žaidėjas užbluokotas nebus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gytis_Angel 12 Parašė Gegužė 31, 2017 Galit ir neblokot, tsg noriu, kad butą gražintų Red_Mamba 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Gegužė 31, 2017 Žaidėjas nebus užblokuotas. Nėra pateiktos vaizdinės medžiagos, kuri įrodytų žaidėjo apgavystę, Prisiminkite, kad jūs patys esate atsakingi už savo turtą ir padarytus veiksmus, todėl kitą kartą galvokite ką darote, nes kiekvienas serverio žaidėjas pasiekimus privalo pasiekti pats. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose