Artūras 7 Parašė Balandis 5, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Artūras_Side Jūsų vardas realiame gyvenime :Artūras Kiek jums metų ? :16 metu Iš kokio miesto esate? :Iš Skuodo Jūsų charakterio savybės :Esu mandagus, draugiškas, padedantis, sportiškas. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Žaisti krepšini,futbolą. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Mano gerosios savybės buti geram,mandagiam,padėti draugui ,o blogūjų savybių neturiu. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Deivis 0 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas malonu susipažinti , sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Balandis 5, 2015 Artūrai tų Artūrai, Koks dar J.Švambalys? sėkmės tau, visi mokamę įkelti iš www.vaizdai.com nuoruodos nuotraukas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Kentas 70 Parašė Balandis 5, 2015 Man sakė, kad tau 12 ar kiek ten... Malonu krč. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artūras 7 Parašė Balandis 5, 2015 Artūrai tų Artūrai, Koks dar J.Švambalys? sėkmės tau, visi mokamę įkelti iš www.vaizdai.com nuoruodos nuotraukas. Ka tu če pezi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Balandis 5, 2015 Ka tu če pezi? Gi katik pakeitei nuotrauką, nemeluok ok čia? Nes būs *cenzūra*... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artūras 7 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas malonu susipažinti , sėkmės tau. Dėkui labai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artūras 7 Parašė Balandis 5, 2015 Man sakė, kad tau 12 ar kiek ten... Malonu krč. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Sveikas Artūrai, malonu susipažinti. Matau, jog esi tikras krepšinio fanas, šaunu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 27, 2015 11. Nuo šiol praėjus 3 savaitėms jūsų prisistatymas bus užrakintas. Jeigu norėsite, kad prisistatymas būtu atrakintas, reikės susisiekti su manimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose