Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 5, 2015 Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Kas 3 like darysiu atnaujinimą ir įkelsiu po 5 naujus avatarus P.S. Photoshop srityje esu naujokas, taigi mielai priimsiu kritiką ir patarimus! 1 atnaujinimas: 2 atnaujinimas: Kšyštof_Lavrinovič Armani_Quattro Dvl Gang 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kšyštof_Lavrinovič 0 Parašė Balandis 7, 2015 Man avatarai gražūs, bet matyti kažkur, bet nieko, tik galėtum daryti tokius didesnius, 150x250. O žiūrėk gal galėtum padaryti man tokį avatarą? Mano photoshopui pasibaigė 30 dienų tas laikotarpis? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 7, 2015 Kaip mažas buvau , visad telefone , dar tie oldschool būdavo , visad nike paveiksliukas arba adido , bet tai man buvo kažkur 10 m. Dabar tokie nebe madoi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 7, 2015 Man avatarai gražūs, bet matyti kažkur, bet nieko, tik galėtum daryti tokius didesnius, 150x250. O žiūrėk gal galėtum padaryti man tokį avatarą? Mano photoshopui pasibaigė 30 dienų tas laikotarpis? Dėkui, gali būt, kad matei juos kituose projektuose, bet kituose projektuose juos įkėliau būtent aš Na, dėl dydžio sutinku su tavimi, apsirikau truputį. Galėčiau, bet vakare. Parašyk man savo Skype į pm Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 7, 2015 Kaip mažas buvau , visad telefone , dar tie oldschool būdavo , visad nike paveiksliukas arba adido , bet tai man buvo kažkur 10 m. Dabar tokie nebe madoi . Kiekvieno žmogaus savitas skonis Tuo labiau, kad pirmąjame atnaujinime avatarus norėjau pateikti kaip darbo pavyzdžius. Per ateinančius atnaujinimus bus įvairių avatarų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Cold 30 Parašė Balandis 8, 2015 Sabas tiesą pasakė, jau tokie "avatarai" įšėją iš mados P.S Daryk didesnius, su kokybe viskas čiki piki. Ignas_Image David_Steal 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 8, 2015 Sabas tiesą pasakė, jau tokie "avatarai" įšėją iš mados P.S Daryk didesnius, su kokybe viskas čiki piki. Žodžiu, supratau Jūsų skonį Kaip tik dabar įvyks 2-asis avatarų atnaujinimas, nes jau surinkau 3 like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukusus_Hitman 0 Parašė Balandis 11, 2015 Kaškaip toki paveiksliukai išėje jau kaip ir iš mados dabar toki kaip ir peišimo paveiksliukai į mada ateina va kaip mano Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 12, 2015 Tikrai šitie avatarai yra gražūs ir panašiai, bet dydis man yra tragiškas vien todėl kad galėtu tikrai būti žymiai didesnis nei dabar nes nemanau ar kas juos naudos bet šiaip šaunus darbai tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose