Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 5, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svajus_Pago Jūsų vardas realiame gyvenime : Svajus. Kiek jums metų ? : 16metų, Iš kokio miesto esate? : Šiauliai. Jūsų charakterio savybės : Esu linskmas draugiškas, neturintis žmogus kantrybės, esu viisapusiškas žmogus kaip sakant neturiu ką daug papasakoti apie save apie mane sužinosite labiau pabendrave manau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Futbolas, kačelke. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios esu sąžiningas, linksmas, supratingas, blogosios esu labai greit įsižeidžiantis žmogus, neturiu daug kantrybės. Jūsų nuotrauka (būtina) : Aivaras__Acme Aivaras_Acme 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Acme 0 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas, šitas mldc čiūvas, toks rimtas. Sėkmės tau žaidime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas, šitas mldc čiūvas, toks rimtas. Sėkmės tau žaidime ! Dėkui, tau taip pat linkiu didelės sekmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johny Sindacco 0 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas, sėkmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 5, 2015 Sveikas, sėkmės serveryje Sveikas labai dėkui, tau taip pat didelės sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Cold 30 Parašė Balandis 6, 2015 Malonu susipažinš, Svajau! Sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 6, 2015 Malonu susipažinš, Svajau! Sėkmės žaidime. Ačiū, man taip pat malonu ir tau sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Sveikas Svajau, malonu susipažinti. Šaunu, jog sportuoji Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 6, 2015 Sveikas man taip pat malonu dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 27, 2015 11. Nuo šiol praėjus 3 savaitėms jūsų prisistatymas bus užrakintas. Jeigu norėsite, kad prisistatymas būtu atrakintas, reikės susisiekti su manimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose