Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 5, 2015 SPAUDŽIAM REP JEI PATIKO AČIŪ ŠIOKIE TOKIE AVATARAI Aivaras_Acme Adidas_Marlboro Black_Tony 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nek_Zeko 3 Parašė Balandis 5, 2015 Dar biškutį patobulėk su dydžio nustatymu :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Tony 0 Parašė Balandis 6, 2015 Visai gržus man patko.Spaudžiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Cold 30 Parašė Balandis 6, 2015 Stock'ai matyti, bet esmės nesudaro. Gan neblogi avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Paprasti, bet gražūs avatarai. Man patiko, spaudžiu like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Balandis 6, 2015 Visai nieko avatarčikai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Deivis 0 Parašė Balandis 6, 2015 Visai grąžūs avatarai. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Balandis 6, 2015 Visai nieko avatarai, bet manau su juodais remeliais nelabai gražiai atrodo, uždėk baltus ir sumažink matomuma. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 6, 2015 Ačiū už jūsų nuomonės tikrai pasistenksiu kita karta geriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Innomine_White 1 Parašė Balandis 6, 2015 Visai gražūs man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 7, 2015 Visai gražūs man patiko. Ačiū kad sakot gražūs tikrai reikės padaryti dar geresnius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose