Rafael_Nadal 71 Parašė Balandis 6, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Mokesčiai už namą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog siūlau padaryti, kad vyriausybėje kas kažkiek laiko reikėtu susimokėti mokesčius už namą. Pinigai kauptusi už šviesų įjungimą, už maisto suvartojimą, muzikos leidimą. Tiesiog norėtusi matyti tokius dalykus. Gi iš lempos neatsiranda namie maiistas, o nemokamai mes gi negyvenam. Tam ir žaidžiam, kaupiam pinigus kad juos išleisti. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nekaupkime milijonų dėl nieko. Leiskime žaidimo pinigus kur nors. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Balandis 6, 2015 Uz, nes manau jei taip ir toliau bus kaip dabar tai visi po menesio tures po 10m. kadangi zmones kurie turi versla, nama, transporta, jiems nebera kur leisti pingigu, jie vis kaupiasi ir praranda verte. Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Deivis 0 Parašė Balandis 6, 2015 Už , nes serverį reikia padaryti kuo unikalesnį , o tikrovėje irgi reikia tai daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Tikroviška idėja, aš UŽ jos įgyvendinimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Arrow 2 Parašė Balandis 6, 2015 Aš sakau didelį UŽ. Tikrai praverstų ir būtų pliusas unikalumui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose