Domass_Delisted 11 Parašė Sausis 23, 2015 Sveiki, manau kaikam būsiu žinomai, kaikam ne ir kitų projektu, bet tikrai sudomino serverio idėja ir aš manau ją reikia platinti kituose projektose, todėl sukuriau keleta parašų kuriuos gelėsite naudoti kituose forumose kaip reklama, taip pat nedraudžiama užsidėti ir čia. Nuotraukos paimtos iš interneto ir kitų gta žaidimu, tačiau atsidarius serveriui sulauksite dar papildimo su darbų parašais. Robčik_Tropez Kaimo_Tėvas Manny_Wellens 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 23, 2015 Maladėc, simple parašai, bet vistiek už pastangas +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 23, 2015 Paskutinis labai patiko. Būtų šaunu, kad po starto padarytum nuotraukų serveryje ir ant jų tą patį logo ir užrašą uždėtum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domass_Delisted 11 Parašė Sausis 23, 2015 Paskutinis labai patiko. Būtų šaunu, kad po starto padarytum nuotraukų serveryje ir ant jų tą patį logo ir užrašą uždėtum. Ačiū, kitą karta nepatingėk ir perskaityk pagrindini temos postą, ten butent tai parašyta ko tu nori eБондас 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 23, 2015 Man kažkaip nelabai, paskutinis dar visai nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 23, 2015 Paskutinis patiko kiti, per tamsūs čia jau parašams netinka toks tamsus CC. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 23, 2015 Gražus parašai,labiausiai patiko trečias. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 23, 2015 Man pirmas, grazus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 23, 2015 Tikrai labai gražūs, užsidėsiu vieną iš šitų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 23, 2015 Išties labai gražus parašai <3 galėtum man padaryt koki D: ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 23, 2015 Gražus parašai sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 23, 2015 Visai nieko, gal kada ir užsidėsiu.Tik neapsiprendžių kuri Tūrbut ketvirtą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/darbai sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose