Zaken_Dummbo 32 Parašė Liepa 4, 2017 Zdarova visi, esu pradinukas ant C-Bug :DDD Štai Video apačioje ( Norėčiau kad būtu kokių gerų žmonių ir pamokintu gerai ) Lauris_Drift 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Drift 36 Parašė Liepa 8, 2017 On 2017-07-05 at 01:39, Zaken_Dummbo rašė: Zdarova visi, esu pradinukas ant C-Bug :DDD Štai Video apačioje ( Norėčiau kad būtu kokių gerų žmonių ir pamokintu gerai ) va čia tai žverys, tobulėk toliau seniuk Zaken_Dummbo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Insane_Forbik 7 Parašė Liepa 12, 2017 Video nėra, nes nemoku montuot. O už mane nieks negali sumontuot ( Jei reikia ip'o parašykit į a.ž. Vis dar turiu ji, ir žaidžiu ten ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Khalis_Monro 6 Parašė Liepa 15, 2017 Greitas kaip žaibas esi, pažiūrėjau pamokas ir daug ko išmokau. Lukas_Emp 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Mamba 79 Parašė Liepa 20, 2017 @Skrajojantis_Olandis sv, numesk dainos pavadinimą, tokia gerule <333 P.S mldc gerai lesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose