Duff Panda 19 Parašė Birželis 16, 2017 Šiame video aptarsiu GreenSide.lt projekto žaidėjų treilerius ir jų kainas.Vertinkit. Kritikos nebijau. Falanji 'Duffas Egidijus_Frost 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Frost 55 Parašė Birželis 16, 2017 Opa opa, ką čia turim.. Geras klipas, gerai parinkta muzika, tik nežinau ar man ar tau čia lagina pats vaizdo įrašas. Įdėja labai gera, todėl spaudžiu žalią ir laukiu tavo kitų epizodų, sėkmės. Duff Panda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Birželis 16, 2017 *cenzūra* galvojau kad aš video įkėliau sekmės kuriant. Duff Panda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Duff Panda 19 Parašė Birželis 16, 2017 11 minutes prieš, Egidijus_Frost rašė: Opa opa, ką čia turim.. Geras klipas, gerai parinkta muzika, tik nežinau ar man ar tau čia lagina pats vaizdo įrašas. Įdėja labai gera, todėl spaudžiu žalią ir laukiu tavo kitų epizodų, sėkmės. Didelis dėkui, nežinau tiksliai ar man lagina ar tau, nes vaizdo įraše to lyk ir nepastebiu. O dėl muzikos dedu ta kuri man patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Duff Panda 19 Parašė Birželis 16, 2017 1 minute prieš, 'Duffas rašė: *cenzūra* galvojau kad aš video įkėliau sekmės kuriant. Dėkui antrasis Duff'ai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Geoffrey_Entwistle 42 Parašė Birželis 16, 2017 12 minutes ago, Duff_Panda said: Didelis dėkui, nežinau tiksliai ar man lagina ar tau, nes vaizdo įraše to lyk ir nepastebiu. O dėl muzikos dedu ta kuri man patinka nepastebi, nes matyt jau priprates prie 30fps lost Duff Panda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Duff Panda 19 Parašė Birželis 16, 2017 Dabar, Geoffrey_Entwistle rašė: nepastebi, nes matyt jau priprates prie 30fps lost Ai keliose vietose yra lag, bet as db tingejau video ziuret iki galo. Nes vakar tai perziurejau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose