Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Jack_Raymond

Jack_Raymond

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Raymond

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017.06.17

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apskritai paėmus, kokie 4-5 metai.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Supergames.lt <- Ne reklama. :)

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seniai nežaidžiau SA:MP*o, todėl jau nepamenu kodėl aš palikau senąjį projekta, kuriame žaidžiau apie du metus, bet žinau tiek kad ten būvo dydelė masofke, ir jau nebūvo noro žaisti apskritai SA:MP*o, bet čia sužinojus iš draugu kad yra GreenSide, tai viskas pasikeitė.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne visais, bet jau dauguma yra įvykdyti.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Šiukšlininkai, medkirčiai, viskas patiko, ypač pačios darbu sistemos, esu labai patenkintas darbais kuriuose dabar dirbu.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nea, tam pasinaudojau /padmins komanda.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nelabai, bet kartais pasinaudoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar neteko tokio reginio.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Man asmeniškai atrodo pakanka, daugiau nereikėtu, o ypač tie dviračiai kaip gerai padaryti, kad juos galima grąžinti, ir dar +50 $ gauni, tai esu labai patenkintas.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip, pagalba buvo suteikta per 10-20 sekunčių, labai aktyvi administracija, dydelis pliusas nuo manęs.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip teko, būvo sureguota irgi greitai, esu labai patenkintas, kad yra aktyviu žaidėju kurie yra atsidave savo darbui, o ne tiesiog renkasi alga, važinėdami su mašina.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man viskas aišku, realiai jeigu kažko nesuprasdavau kreipdavausi į administracija, o ten jau man pagelbėdavo.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na įsitvirtinti, tai manau nereikėtu, nes ekonomika labai gerai apgalvota, ir jos manau keisti nereikėtu, naujokai manau patenkinti kad sunkoka, bet tuo pačiu ir sąžininga, kad nevažinėtu paskui visi su sultanais pirma diena, manau yra ekonomika labai puiki, o dėl žaidėju pastovumo, tai eventai manau, įvairus konkursai, ir panašiai.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.