Demo_Bumer 6 Parašė Balandis 6, 2015 Sveiki,aš esu m8n,iš karto turbūt kyla klausimas ką reiškia mano nickas? Menulis. (neaiškinsiu kaip čia susidaro,jei nekvaili tai patys suprasit). Žaidžiu LFS (LiveForSpeed),turiu komandą - Team Beat https://www.facebook.com/LFSTBEAT?fref=ts. Turime visus leidimus,taip kad nepi*kit čia proto (yra buvę tokių).Toliau nebespanksiu čia,žinau atsibos skaityt,žiūrim video Danillo_Karpiz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Balandis 6, 2015 Šitas žvėris, driftas jo žiauriai patinka. (y) Spaudžiu PATINKA Demo_Bumer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Wow, nuostabus drifteris! Sudomino mane šitas žaidimas, reiks nusipirkt vairą ir išbandyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Donatas_Workout 0 Parašė Balandis 6, 2015 Eina krč mldc afigenas krč ledas pipec einaaa *cenzūra* krč vsio orgazmas pipec afigenai mldc krč... ne o jai rimtj tj normaliai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose