Daniel_Rose 73 Parašė Balandis 6, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_White ✔ Koks tai pasiūlymas: Padidinti PING išmetimo limitą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog, padidinti išmetimo PING limitą, kodėl ? Pirmiausią, ne aš vienas manau gyvenu Anglijoje ar kitur, kur PING automatiškai kinta ir didėja priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių. Siūlau arba asmenims iš ne Lietuviškų IP adresų arba bendrai visiems pakelti limitą, kadangi prisijungus išmeta iškart ( ne visada ) ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Dauguma emigrantų ir šiaip asmenų, kurie gyvena Lietuvoje su blogesniu arba lėtesniu internetu galėtu ramiai ir nevaržomai žaisti. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Gera idėja, aš esu UŽ jos įgyvendinimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kostas_Nba 61 Parašė Balandis 6, 2015 Pritariu juk yra sąlygų dėl kurių reiktų tai padaryti, nes juk tai padėtų kitiems serverio iš kitų pasaulio šalių praleisti laiką dar geriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose