Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 6, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie gauja (19:00 - 20:00) ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip yra hood grobimai tarp to laiko, galėtu būti kad leistu naudoti tik šiuos ginklus: AK-47 Shotgun Deagle. Nes dabar pavyzdžiui eina AK-47 prieš UZI, irgi nesamone. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Naudingas labai, bet nežinau konkrečiai kodėl bet visi užtaria. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Balandis 6, 2015 Manau uzius iš vis reikėtų išimti , nes jie nereikalingi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Balandis 6, 2015 Prieš, kas kaip nori tas taip šaudo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 6, 2015 Manau šis pasiūlymas yra tikra naudingas, taigi aš UŽ jo įgyvendinimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Balandis 6, 2015 Pritariu Ryčiui, išimti UZI'kus vapšie, niekam jie nereikalingi, rimti kentai šaudo sg/ak, rimtesni dar su deaglu. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valdas_Pucinas 9 Parašė Balandis 6, 2015 Na nežinau galbūt klystu, tačiau manau tuos ginklus gali gauti tik "Admin'ai", O jie čia daugelis nepasižymi gerom savybėm visi šaudo iš tų ginklų ir pan, realiai admin'as turėtų padėti serverio labui, o admin'as su ginklu tikrai niekuom, o tik žalą daro, nežinau kokia tvarka buvo jūsų ankstesniuose serveriuose, tačiau ten kur aš žaisdavau ar esu ilgiau, nei savaitę žaidęs, amdinai negali naudotis jų ginklais savo reikmėms, o realiai daugiau jie niekam nereikalingi tik jei vienas "Slėpynių" eventas reikalautų ginklų....Taigi aš UŽ uzi išemimą, o ir apskritai, už admin gun'ų pašalinima, nes pastebėjau admin'o pareigas perkasi tie kuriems ištikrūjų reikalingas VIP privilegijos, ta prasme /gydytis /vginklai, o kitom admin'ų komandom kaip /to /pzu /get adminai tiesiog piknaudžiauja tai įpač jaučiasi dirbant PD. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose