Haris_Dayz 3 Parašė Balandis 7, 2015 Sveiki! Taigi susikūrė naujas klanas ''TITANAI'' Seną klaną panaikinau, nes apmasčiau, kad vis dėl to būtu geriau tik Lietuviai. Aprašymas: Klanas susikūrė šiandien, 2015.03.31 18:00. Klane pokolkas nėra narių, bet tikiuosi, kai pamatysite šitą temą tikrai tikiuosi atsiras ateinančių. Tikslo pokolkas kaip ir neturime, nes klanas ką tik susikūrės, bet manau, jei susitiprėsim tikrai galėsim kažką ir siekti. Kaip patiketi į klaną? Norint patekti į klaną jums tereikia turėti:Mažiausiai 600 trofėju. Ir būti 25+lygio. Būti aktyviam ir paslaugiam. Privilegijos. Norint gauti ELDER: Reikia būti aktyviam ir reguliariai aukoti karius. (1 paaukotas, 3 gauti) Klane prabūti nors 10 dienų. Būti aktyviam CW. Būti mandagiam, sąžiningam. Reikia donaitinti Kaip gauti CO lyderi: Reikia užsidirbti. Būti sąžiningam, ir mandagiam. Prabūti klane nors 20 dienų Reikia donaitinti Būti aktyvian CW Klane yra 7 nariai. (bus naujinama) LtLukis Grjki Papingis fr0ze Danonke Tomas Miegutis Mano vartotojo aprašymas: Lygis: 46 Trofėjai; 1300 Kiek laiko lošiu: Pusė metų. Klauskit, patarkit ką keisti, ar kas geriau būtų. Taigi laukiame visų ateinat į mano klaną Visą kitą info PM KLANO TAGAS: #29URUJU9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Einis_Bass 1 Parašė Balandis 7, 2015 Pusė metų ir toks lvl? Aš pusmeti 8mėnesius 80lvl. Ir TH8 užmaxintas beveik... NEVYKĖLIS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 7, 2015 Keista, kad per pusmetį užsikėliai tik iki 46 levelio Aš per tiek laiko ne nolifindamas pasikėliau iki 60... Na, bet linkiu sėkmės su šiuo klanu, gal kada ir pats prie jo prisijungsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Balandis 7, 2015 Pusė metų ir toks lvl? Aš pusmeti 8mėnesius 80lvl. Ir TH8 užmaxintas beveik... NEVYKĖLIS Nepatinka nekomentuok, žiūriu per daug samp'o atsižaidės galvelė susuko maža tau, išlysk į lauką, apsižvalgyk, tada pažiesim ar atskirsi tikrą gyvenimą nuo žaidimo. Per daug isijiautei ''Gatvių ereli'' Keista, kad per pusmetį užsikėliai tik iki 46 levelio Aš per tiek laiko ne nolifindamas pasikėliau iki 60... Na, bet linkiu sėkmės su šiuo klanu, gal kada ir pats prie jo prisijungsiu Na aš buvau pertrauką padaręs, tai čia su pertrauką viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose