Gale_West 1 Parašė Liepa 1, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gale_West 2. Kokio žanro filmai jums patinka (siaubas, veiksmas ir t.t.): Siaubo 3. Patinkančių filmų pavyzdžiai (kad būtų aiškiau kokius filmus mėgstate): Kokie jūsų mėgstamiausi siaubo filmai kurios galėtumėt žiūrėti dar kartą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Liepa 1, 2017 Oculus, Vatican tapes, Don't Breathe, The Purge. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dann_Bilzerian 10 Parašė Liepa 5, 2017 Vieną filmą siaubo gerą esu matęs kuris užkabino tai "13 nuodėmių" Jimmy_Morison karosas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Marshell 1.198 Parašė Liepa 5, 2017 Na kiek esu žiūrėjęs siaubo filmų nors aš jų ne mėgėjas man labiausiai patiko filmas "Baubas" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas'Versace 6 Parašė Liepa 19, 2017 Nesu siaubo filmų megėjąs, bet kaip nebėra žiūrėti pažiūriu kartais jeigu kažką įdomesnio randu ;d. Nors nedaug žiūrėjąs bet vienas iš įdomesnių buvo - Penktadienis 13-oji. (2009 metų) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose