Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Finler_Graphics

Finler_Graphics

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Finler_Graphics

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Kažkur nuo 2015 metų.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4-5 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pradėjau jį žaisti nuo pat jo pradžios atsidarymo, o dabar nusprendžiau žaisti iš naujo.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šis serveris yra žymei įdomesnis, visi mapp darbai labai nuostabūs, dažni atnaujinimai.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, sunku nebuvo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau įvairius darbus, labiausiai mėgstu teisėsaugą, tad ilgai dirbau policininku, mano manymu tai ir buvo pelningiausias darbas, o nuobodžiausias darbas mano manymu būtų taksistas.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo, kadangi esu jau žaidęs šitame serveryje.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip dažnai, nes esu šiek tiek primiršęs serverio vietas.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar po kol kas ne.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka, rasti yra pakankamai lengva.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nenaudojau, bet tikiuosi ateityje naudoti ir sulaukti pagalbos.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar nenaudojau, bet ateityje be abejo naudosiu ir tikiuosi palikti teigiamą atsiliepimą.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas yra labai aišku ir suprantama. Dėl to ir pasirinkau šitą serverį, nes čia žmonės įdeda darbo ir pastangų, nes nori sukurti puikų serverį, ir jiems tai pavyko padaryti.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano manymu, naujokas neturėtų turėti daug bėdų pradėjęs žaisti šitame serveryje, nes naujokams yra gana puikios sąlygos pradėti žaidimą, viskas labai aiškiai išaiškinama, galbūt tik galėtų būti truputį lengviau susirasti darbą su pakvietimu.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

NEEMIGRUOTAS.

Jau esate emigravęs į serverį su kitu vartotoju.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.