Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 7, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svajus_Pago • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pofka_Srd • Už ką buvote užblokuotas ?: Net nežinau gaudėm nusikalteli kuris bėgioją nuo mūsų ir man pradėjo strigdi ir pradėjo crash metiti tuos per žaidima tada dingo ir taip kaip pašautu į prieki mane ir žiuriu bana gavau... Nors nieko nenaudojau būčiau naudojes būtų Arma adminas matės būtų užblokaves nes jis taip pat adminas ir sedėjo ant mano car.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/8cf7ac647a7c88c4d0e369c293917c81408.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Allan_Cortez 0 Parašė Balandis 7, 2015 Ninada atmazai, pasigavai viena kart vpš su ''backspace'' apsisukai ,bet gaila įrodymu neturiu + grynai Alt'a spaudinėjai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 7, 2015 Ninada atmazai, pasigavai viena kart vpš su ''backspace'' apsisukai ,bet gaila įrodymu neturiu + grynai Alt'a spaudinėjai Įrodyk.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Balandis 7, 2015 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose