Michael_Studios 0 Parašė Liepa 5, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mano Vardas_Pavardė serveryje yra Michael_Studios Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jūsų serverio žaidėjas esu nuo šiandienos (2017-07-05) Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu pie 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį SA-MP serverį sužinojau iš pažįstamų asmenų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną serverį palikau dėl to, jog norėjau pabandyti pažaisti kitame serveryje, ir pasirinkau šį serverį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, vykdžiau apmokymų misijas. Ne, nebuvo jų sunku suprasti ir įvykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti medkirčiu, pakol kas man jis buvo įdomiausias ir pelningiausias, nuobodžiausio dar neišsirinkau, kadangi daugiau apart medkirčių niekur nedirbau. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo sunku rasti elektronikos parduotuvę. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, dažnai naudoju gps komandą, kadangi ji man reikalinga, kol tinkamai čia apsiprasiu. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, buvau nušautas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, serveryje pakanka nuomojamo transporto, ir nebuvo jį sunku surasti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudoju /padmins komandą. Taip, suteikta pagalba man padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko naudotis /kviesti komanda. Į mano iškvietimą buvo sureaguota akimirksniu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus. Su kažkokiu neaišku pakol kas neteko susidurti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone serveryje reikėtų keisti vairavimo mokyklos praktinio važiavimo trasą, ją padaryti įdomesnę, labiau įtraukiančią ir netokią ilgą. Manau, jog tai ir neleidžia naujokams lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti jūsų serveryje. Tai, lyg kliūtis jiems, kadangi mažai kas yra kantrūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Liepa 5, 2017 NEEMIGRUOTAS. Jau esate emigravęs į serverį su kitu vartotoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose