Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 9, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Girtas_Dramblys Jūsų vardas realiame gyvenime : Emilis Kiek jums metų ? : 16. Iš kokio miesto esate? : Vilniaus. Jūsų charakterio savybės : Esu linksmas, sportiškas, ryžtingas, atsakingas, malonus, kantrus, paslaugus. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Na, didžiausias mano pomėgis ir hobis yra sportas, o ypač lauko tenisas. Šią sporto šaką lankau jau nuo 3 metų ir siekiu aukštumų užsienio varžybose. Taip pat labai domiuosi futbolu. Laisvalaikiu būnu su šeima arba draugais, žiūriu filmus/serialus, žaidžiu žaidimus. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios: esu labai paslaugus, visados padėsiu bėdoje, neatsuksiu nugaros kėblioje situacijoje. Blogosios: retkarčiais būnu piktas, bet tik tada, kai mane išveda iš kantrybės. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Balandis 9, 2015 Labai idomus nick, sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 9, 2015 Labai idomus nick, sėkmės žaidime. Žinau, ne unikalus Dėkui, ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Einis_Bass 1 Parašė Balandis 9, 2015 Maladec ciuvas atrodo. Sveikas malonu susipažinti. Matau repa mėgsti dar zjbs. Jei cs go loši parašyk į pm savo steamo nickname . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 9, 2015 Maladec ciuvas atrodo. Sveikas malonu susipažinti. Matau repa mėgsti dar zjbs. Jei cs go loši parašyk į pm savo steamo nickname . Dėkui Man taip pat malonu Nu jo, mėgstu repo paklausyt ir pakurt ką nors Anksčiau lošiau, dabar kažkaip nebetraukia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Balandis 9, 2015 Sveikas Emili. Nelabai rimtai žiūrintis į sportą atrodai dėl rūkimo :/ Patarčiau to nedaryt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 9, 2015 Sveikas Emili. Nelabai rimtai žiūrintis į sportą atrodai dėl rūkimo :/ Patarčiau to nedaryt. Sveikas Karoli Čia draugo elektronkė, pats tokiais dalykais tikrai nesidomiu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Balandis 9, 2015 Malonu jog rūkai dūmą.Juokauju, malonu susipažinti.P.S Pats rūkau Mallbor tai nepasakyčiau kad prastos cigarėtės yra, o ir jau keletą metų plėšau vieną po kitą, nesiskundžiu nei sveikata nei kuom, tad vieno žmogaus komentaras siek tiek prajuokino :S Sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Balandis 9, 2015 Sw seni, prie prikolo esi, visai patikai, man iš pirmo žvilgsnio. Sėkmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 10, 2015 Malonu jog rūkai dūmą. Juokauju, malonu susipažinti. P.S Pats rūkau Mallbor tai nepasakyčiau kad prastos cigarėtės yra, o ir jau keletą metų plėšau vieną po kitą, nesiskundžiu nei sveikata nei kuom, tad vieno žmogaus komentaras siek tiek prajuokino :S Sėkmės žaidime. Man taip pat malonu Na, kai kurie jaučia poveikį, kai kurie ne Aš iš esmės irgi nesiskundžiu sveikatos pablogėjimais, bet per treniruotes ir varžybas greit padustu Dėkui, ir tau sėkmės Sw seni, prie prikolo esi, visai patikai, man iš pirmo žvilgsnio. Sėkmės tau čia. Sw sw seniuk. Gera nuotaika buvo tą dieną, tai euforija mane apėmė Dėkui, ir tau sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 30, 2015 11. Nuo šiol praėjus 3 savaitėms jūsų prisistatymas bus užrakintas. Jeigu norėsite, kad prisistatymas būtu atrakintas, reikės susisiekti su manimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose