Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prisistatau Aron_Baynes.

Aron_Baynes

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aron_Baynes.


Jūsų vardas realiame gyvenime : Aron.


Kiek jums metų ? : 16.


Iš kokio miesto esate? : Brighton.


Jūsų charakterio savybės : Ką žinau, impulsyvus tas mano charakteris, šiaip esu atkaklus, draugiškas, garbėtroška, išdidus, linksmas, nuoširdus, stropus ir kartais stengiuosi pabūt rimtas.


Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Daug turiu hobių. Kas mane artimiau pažįsta tas žino, kad labai mėgstu krepšinį, juo domiuosi jau nuo 6 metų, žinau labai daug informacijos apie krepšinį iš bendro išprusimo. Dar šiek tiek patinka futbolas, bet labai mažai. Praktiškai jį žaidžiu vien dėlto, kad dauguma mano draugų tai žaidžia. Vasaros dienas tik ir leidžiu arba prie futbolo, arba krepšinio. Be futbolo ir krepšinio dar kažkiek patinka tinklinis, plaukimas, dviračiai, krosas, bet labai retai tuo užsiimu, išskyrus dviračių sportu. Laisvalaikiu naudojuosi kompiuteriu, žaidžiu žaidimus, tokius kaip samp ir fifa. Daugiau nieko. Dar kažkiek laiko atrandu ir grafiniui dizainui, nors šiuo metu visiškai šis dalykas nebedomina, įsijungiu tik jei reikia avataro naujo ar kokį parašą susisukt. Turiu ir daugiau hobių ir pomėgių, bet ir taip nemažai čia prirašiau, o jūs vistiek šitų nesąmonių neskaitysit tai užtenka ir tiek.


Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios turbūt būtų draugiškumas, kruopštumas, darbštumas, nuoširdumas, atsakingumas, o blogosios zirzla, piktas, įkyrus, garbėtroška. Žinoma tai tik maža dalelė to, kas slypi manyje.


Jūsų nuotrauka (būtina) :


5eb4faa2367d89fc014c81290f765dcd411.jpg


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.