Passatas_Turbo 10 Parašė Liepa 19, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rusijos_Krikstatevis 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Rida 600km ,daužtumas:3, Spalva geltona :6id 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siulykit padorės kainas. 4. Papildoma informacija: -------------------------------------------------- Edga_Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cause 244 Parašė Liepa 23, 2017 Siūlau 280k manau tau mano pasiulimas sudomins ir parduosi man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Turbo 10 Parašė Liepa 24, 2017 --------------------------------------------- 23 hours ago, Cause said: Siūlau 280k manau tau mano pasiulimas sudomins ir parduosi man Nedomina tavo pasiulymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Turbo 10 Parašė Liepa 25, 2017 PARDUOTA RAKINKIT TEMA Enjoy_Kenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Redwood 451 Parašė Liepa 25, 2017 Tema rakinama; Transportas parduotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose