Eko'Mad 142 Parašė Balandis 11, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Ignas_Image • Už ką buvote užtildytas ?: /s ne tam. • Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : Man net pats Rokas leido taip rašyti Nes direktoriaus nėra, ką man daryti jei veiksmą darau.. Sakė jei rašai tai pvž rašyk: [DPD Prižiūrėtojas] "UAB DPD" Firmai treniruotė, trugdymas ban! Kad žinotų, kad ne iš oro rašai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 11, 2015 Palauksime užtildymo anketos . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 11, 2015 Na taip aš skelbiau, kad firmai treniruotė baigta, pradėta, bet man pats Rokas leido, paklausk pats jo blmb Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 11, 2015 Nėra užtildymo anketos , atmutintas . Ignas_Image 1 admin įsp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose