Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 23, 2015 ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Skac_Skacas. Kiek jums metų - Man yra 15 metų. Jūsų nuotrauka - Eh.. tie 7 metukai - http://imgur.com/nKGFPNh 15, tikras vyras? - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=595981260507195&set=a.104636902974969.5227.100002859795156&type=1&theater Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Taigi pradėsiu nuo to, kad esu įdomi asmenybė. Galbūt apie save galvoju per daug gerai, bet tiek to. Jūs gi galite viską išsireikšti apie mane, jeigu kažkas nepatinka ar nepatiks Realiame gyvenime sportuoju ( krepšinį ir street workout'ą ). Na platesnė informacija bus tada, kai bus rimtesnis serveriukas Thomas_Matthew 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas, na ir darrr vienas matytas veidas iš ryžo servo, sėkmės tau čia. Malonu ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas, na ir darrr vienas matytas veidas iš ryžo servo, sėkmės tau čia. Malonu ! Sveikas. Taip tas pats Sėkmės ir tau, malonu taip pat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas skacai , malonu susispažinti , nepasikeitei per 8 metus , veidas toks pats Sekmės . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas malonu susipažinti sėkmės čia ir realiame gyvenima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 23, 2015 (redaguota) Zdare, malonu Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas skacai , malonu susispažinti , nepasikeitei per 8 metus , veidas toks pats Sekmės . Sveikas Sabai. Pasikeičiau gal truputį rimtesnis sėkmytės ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 23, 2015 Zdare, malonu Sveikas, man taip pat labai malonu su tavimi susipažinti, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 23, 2015 (redaguota) Sveikas malonu susipažinti sėkmės čia ir realiame gyvenima. Labas. Malonu man taip pat su tavimi susipažinti, sėkmės. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvis_Pacan 13 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas malonu susipažinti, sėkmės tau gyvenime, bei žaidime. Tony_Bazar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas malonu gerai, kad pasirinkai greenside. Sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas malonu susipažinti, sėkmės tau gyvenime, bei žaidime. sv. Man taip pat malonu susipažinti. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas malonu gerai, kad pasirinkai greenside. Sekmes. Sveikas. Ištiesų malonu ir man, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės projekte. Čia tcipo kenty Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės projekte. Čia tcipo kenty Sveikas. Malonu taip pat. Sėkmės ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, matau normalus kentas, sekmės laukiant starto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Sausis 24, 2015 Labas, malonu Sėkmės žaidime ir nežaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, matau normalus kentas, sekmės laukiant starto. Sveikas. Sėkmės ir tau belaukiant to išdidaus starto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Labas, malonu Sėkmės žaidime ir nežaidime Sveikas sėkmės ir tau, beje malonu. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Visi parašyti pranešimai http://greenside.lt/ forume turi būti argumentuoti ir atitinkantis forumo temos turinį; -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas. Malonu susipažinti sėkėms tau šiame serveryje bei tikrajame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh 0 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas , malonu susipažint . Sėkmes belaukiant serverio starto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas. Malonu susipažinti sėkėms tau šiame serveryje bei tikrajame gyvenime. Sveikas, malonu man taip pat. Sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas , malonu susipažint . Sėkmes belaukiant serverio starto Sveikas. Malonu man taip pat. Sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Ir tu čia atėjai VIsi čia renkas Sekmės projekte, bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Gold 1 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, malonu susipažinti bei sekmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose