Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Žaidynės

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, po ilgesnės pertraukos dar vienas pasiūlymas serveriui. Tikrai ydomus dalykėlis būtu :)

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Žaidynės. Panašiai kaip eventai, bet rimčiau.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na visų pirma reikėtu pastatyti statidjoną ar kažką panašaus. Tiesiog jame vyktu kas kažkiek laiko žaidynės visokiausios. Išvardinsiu viską apačioje. Jas rengti galėtu pagr.administracija, savininkai. Taip pat galėtu vykti ir paprasti eventai juose. Tačiau turnyrai visada ydomiau negu paprasti eventukai. Viskas galėtu vykti gan paprastai. Dalyvauti visi gali visose rungtyse ir pnš. Aišku ydomiau būtu jeigu būtu geresnė sporto sisstema. Tokia kaip kelnojant štangas, bėgiojant ir pnš. Kad tipo turėtum didesnės ištvermės, greičiau bėgtum, daugiau pakeltum ir pnš. Tame stadijone turėtu būt įrengtą daug sporto šakų dalykų.

Esu sukūres tema apie sporto salę: http://greenside.lt/index.php?/topic/2737-serverio-pasi%C5%ABlymas-sporto-sal%C4%97/

Rungtys kurios turėtu būti šalia stadijono arba pačiame stadijone:

1. Lengvoji atletika: 100m, 400m, 800m bėgimai, 100m, 400m barjerinis bėgimas. Galbūt 4x400. Tai galėtu būti pačiame stadijone.

2. Boksas.  Stadijone gali būti.

3. Dviračių sportas. Plentas pora kilometrų, persekiojimo rungtis, BMX, kalnų dviračių rungtis. Stadijone ir ne stadijone.

4. Dziudo - tarkim kaip boxas, bet ne ringe, o ant to kilimo kur reikia priešininką išstumti. Stadijone.

5.  Šaudymas. tiesiog į taikinius šaudyt su skirtingais ginklais. Gali būt arba stadijone arba ne.

6. Plaukimas - pagal baseino ilgį. Tik į vieną puse, ir apirmyn atgal. Gali būti lauke, gali stadijone.

7. Triatlonas. Ne stadijone.

8. Sunkioji atletika. Tai didžiausias skriptas. Svorių visokiausių kilnojimai ir pnš. Stadijone.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nematytas, unikalus dalykas. Jokame serveryje nesu matęs, o serverių esu aplankes daug. Daug darbo, bet žaidėjams tai manau patiktu. Be to skriptas būtu manau dažnai naudojamas eventams. Taip pat reiktu daryti viską kur daug vietos.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.