Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Martin_Logan

Martin_Logan

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Martin_Logan

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015 metų liepos, aš tada užsiregistravau ir kažkaip po to nebežaidžiau SA:MP, bet vėl pradėjau po 2 metų čia žaist. Nežinojau, kad čia VIP galima gauti, tai bandau laimę, reikia XP gaujai..

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų ir iš SG forumo, bet čia senai 2015 metais.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Užsidarė senas servas, smagu buvo, kaip ir čia yra.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Ne visas, bet didžiąją dalį, aš gi ne milijonierius, kad viską susivykdyčiau, bet draugeliai padeda.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Ūkininkai, žiauriai batonai patiko, ten vežiot viską tampyt.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Lengva, prieš akis blueberryje yra.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Anksčiau jo, bet kai pažaidžiau serveryje, viskas paniatna buvo ir nebereikia.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Jo kelių adminų, kai be ginklų buvau, po to iš hp neišėjo jie.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Žiauriai gerai, kad dviračiai yra.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Jo padėjo, visi draugiški administratoriai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Žiauriai greitai, kai furniturinau, visi kurjeriai tik vežė ir vežė, labai patiko jų greitas reagavimas.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas tvarkoj.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Tiesa sakant, viskas tvarkoj yra, normali ekonomika.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.