Domiss_Raz 6 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Castro_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Abraham_Lincoln 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Zmogau norejau issiaiskinti kas surakino nes mano pingas buvo 196 ir kai tu mane surakinai man nerode nes nieko nekrove, norejau suzinoti kas surakino, kad paaiskint kad lagino labai bet aciu uz laikina bana Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiss_Raz 6 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Apie tavo pingą man visiškai nieko nerašo, tave surakinau ir iškart atsijungiai, RELOG. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 nes nekrove nieko neaisku kaskas gal nezinai kas yra packet loss? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiss_Raz 6 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 12 minutes ago, Castro_pr said: nes nekrove nieko neaisku kaskas gal nezinai kas yra packet loss? Aš irgi galiu taip atmazint, be įrodymu, tu nk negali įrodyt, viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Gerai tylek uzbaninai uzbaninai atmazu nesaudau lagino sakau ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Rugpjūtis 5, 2017 Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose