Tomas_Night 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Night 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Realistic animations 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: gal zinot kur rasti ar turit graziu realistiniu animation'u (begimo, sokimo, mirties ir t.t ir pan.) 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?: - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Night 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 2 minutes prieš, Castro_pr rašė: http://www59.zippyshare.com/v/eXyKFVmp/file.html tik .cs? ciat turetu budti daugiau failu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 10 valandas prieš , Tomas_Night rašė: tik .cs? ciat turetu budti daugiau failu ikeli sita .cs i cleo papke ir vsio ijungineji pvz space 1-9 poto space c h i u y Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Night 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Dabar, Castro_pr rašė: ikeli sita .cs i cleo papke ir vsio ijungineji pvz space 1-9 poto space c h i u y ne tu ne taip supratai cia turbut davei toki dalyka kaip parkour ir pan.. man reik begimu animaciju ir pan Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 10 valandas prieš , Tomas_Night rašė: ne tu ne taip supratai cia turbut davei toki dalyka kaip parkour ir pan.. man reik begimu animaciju ir pan numeciau tokias animacija pvz kaip veiksmuose tik kitokios Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Night 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 Dabar, Castro_pr rašė: numeciau tokias animacija pvz kaip veiksmuose tik kitokios sakau man ne tokiu reikia,, o animaciju kaip zmogeliukas bega sustoja nugriuna.. kad kitaip atrodytu kaip ji valdai su wsad Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Castro_pr 0 Parašė Rugpjūtis 4, 2017 10 valandas prieš , Tomas_Night rašė: sakau man ne tokiu reikia,, o animaciju kaip zmogeliukas bega sustoja nugriuna.. kad kitaip atrodytu kaip ji valdai su wsad http://www59.zippyshare.com/v/n8oBF2l7/file.html cia kaskas panasaus pats naudoju i anim papke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose