Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dėl vaizdo įrašų

Deivis_Mjolnir

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Mjolnir

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau suteikti bent kažkokias paslaugas tiem kurie kūria vaizdo įrašus apie GreenSide.lt projektą, pvz.: jei vaizdo įrašas kuriame yra rodomas GreenSide.lt projekto tinklalapis arba serverio adresas jiems suteikti paslaugas(taškai, VIP ir t.t.) paslaugos gali būt suteikiamos tik tada jei vaizdo įrašas turi 500 peržiūrų ir t.t., na žodžiu kriterijus ir atlygį nusistatyti gali pati serverio valdžia.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Žiūrovai pamatę kitus žaidėjus žaidžiančius GreenSide.lt galbūt pasirinks jūsų projektą.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Cmon nebesvaik, kokie dar prizai video kūrimas yra tavo pasirinkimas nori kuri nori ne prie ko čia projekto administracija...-  Video turi kurti savo malonumui, o ne tam kad vip gautum taigi visi pradės bugint tas peržiuras ir kas gausis... Aš prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ideja butu nebloga jei tai butu ka tik startaves serveris, taip susidometu daugiau auditorijos o db tai kam reikia paraso samp serveriai ir betkuriame puslapyje rasi greenside, ir be to minde johnson kuria neblogus kam reikia susiranda per yt

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.