Modis_When 57 Parašė Balandis 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Modis_When • Kokios pagalbos jums reikia ?: Paleisti GTA. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Bandau paleisti GTA ir nepasileidžia neišmeta jokios lentelės, nieko nevyksta. Galvoju persirašysiu per naują visą GTA, bet vistiek nepadėjo, idėjau crack'a vistiek nieko, gal žinot kas gali būti? Ponass_Perkūnas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 14, 2015 instaliuok į kitą folderį, į kitą vietą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_When 57 Parašė Balandis 14, 2015 instaliuok į kitą folderį, į kitą vietą Bandžiau tas pats, čia taip atsitiko kai windowsus perrašiau. Mister_Fabolous Gazuotas_Piens 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 14, 2015 Parsisūsk kitą gta Aš 4 metai tą patį naudoju dar nebuvę problemų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_When 57 Parašė Balandis 14, 2015 Parsisūsk kitą gta Aš 4 metai tą patį naudoju dar nebuvę problemų. Bandžiau ir šį variantą, bet vistiek nepadėjo. Mister_Fabolous Gazuotas_Piens 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Balandis 14, 2015 Ieškok visokiu gta installu pas mano broli ta pati buvo, arba jau windows perrašk bet broliui padėjo kad kitą gta persiunte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_When 57 Parašė Balandis 14, 2015 Ieškok visokiu gta installu pas mano broli ta pati buvo, arba jau windows perrašk bet broliui padėjo kad kitą gta persiunte Dabar siunčiuos dar vieną GTA iš kito tinklapio gal padės, o winwosus jau perrašiau prieš 3 dienas, po perrašymo taip ir nebeveikė. Gazuotas_Piens Mister_Fabolous 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 14, 2015 a tai jeigu persirašei win, tai čia kažkokių draiverių trūksta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_When 57 Parašė Balandis 14, 2015 a tai jeigu persirašei win, tai čia kažkokių draiverių trūksta Aš ir taip mastau, bet jokių lentelių nemeta, truko keliu dll failų, tai mete lenteles, parsisiunčiau vistiek nieko. Gazuotas_Piens Mister_Fabolous 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 15, 2015 Pamėgink ištrint iš user files gta_sa.set failą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Snow 0 Parašė Balandis 15, 2015 Išsitrink gta_sa.set failą ir tada megink Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_When 57 Parašė Balandis 15, 2015 Pamėgink ištrint iš user files gta_sa.set failą Išsitrink gta_sa.set failą ir tada megink Dėkui pamėginciu, tas tikriausiai padės. Gazuotas_Piens Mister_Fabolous 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose