Vendelis_Savas 61 Parašė Balandis 15, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vendelis_Savas. • Kokios pagalbos jums reikia ?: Del GTA. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Na kaip saudau ar kitas zmogus saudo su ginklais M4 ir AK man buginasi animacijos, matysite wideo. Su kitais ginklais taip nera, per si buga kai as saudau niekam nedarau zalos taip pat tas kas i mane saudo irgi nedaro zalos man. Visuose kituose serveriuose veikia (net ir ten kur po 700 zmoniu yra), todel nesakykite, kad bugovos animacijos, taip yra tik GreenSide serveryje. Padejusiam atsilyginsiu 20k zaidime. https://www.youtube.com/watch?v=axYqSpsBnHw ••• Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 15, 2015 Gali būti megink perašyti gta arba moda karočia arba toks bajeris kad čia ant GS susibugino tau man irgi buvo ant GS susibugine tai patarčiau kanors tokio daryti panašaus padėjo man gal tau padės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Balandis 15, 2015 sitas gta nesenai perrasytas. pries savaite tas pats buvo, bet kazkaip nekreipiau demesio, poto buvo tikslas perrasyti gta del kitu mod. bet vistiek sitas nesusitvarke. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 15, 2015 Tai megink su vaizdo grafika kanors dar kanors viska išmegink per settings ir panašiai jei sakai kad tas modas nebugovas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 15, 2015 Matau kad PED'as iškarto persisuka , pamėgink išimti laikinai jį , jei nepadės , kelkis atgal . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Rocke 0 Parašė Balandis 15, 2015 Turėjau toki pati bairi kai usimodijau atskirus anims failus ant gta3 folderi. Kai saudidavau su deagle galva i *cenzūra*e sulisdavo, tad as tuos anims filus pasikeiciau originaliais ir viskas normaliai buvo. Jei nepades persirasyk gta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gogis 0 Parašė Balandis 15, 2015 Gal galetum pasidalint sautuvu modifikacijos garsais? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Balandis 16, 2015 niekas nepadejo. ar gali buti, kad servas blokuoja Ped moda? nes kitur visur veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Balandis 16, 2015 1. Ištrink PED modifikaciją. 2. Išsiimk bullet/ginklų modifikaciją. 3 Ištrink SKIN modifikaciją, galbūt ji neatpažysta ginklo scripto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forest_Tea 1 Parašė Balandis 16, 2015 o su kitu skin tas pats? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Balandis 16, 2015 pabandyk , skin kuris be modifikacijos , gali but dėl skino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tyy_Pitt 14 Parašė Balandis 17, 2015 Man lygiai tas pats buvo. Su ped.ifp. Kai rašais ped.ifp kitų su ped.ifp nekelk failiukų per sparką . Tada nesibugins Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose