Leonardo_Baron 1 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Leonardo_Baron Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-08-25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Aš lošiu sampa apie 5-7 metus tai serverius žaidžiu ilgai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Aš apie šį GreenSide Projekta sužinojau iš draugų ir sakau sau pamėginsiu pažaisti ir taip gavosi ,kad užsikabinau ir pražaidziau ,net 5 valandas:) Ir man tikrai patiko ir žaisiu ir sieksiu ko daugiau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną projektą palikau dėl to ,kad nebebuvo atnaujinimu ir mažai chebros lošė su kuriais aš bendraudavau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip atlikau viską labai greitai ,nes tai yra labai lengva jei tik orentuojasi tarp GTA - Grand Thef San Andreas žemėlapio. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nu dirbau galima sakyti visur kur nereikia pakvietimo. Bet man labiausiai patiko ūkininkai kodėl? Todėl ,kad man patinka toks ramus darbas kur nereikia nervuotis ,kad kažkas tave pagaus,susprogdins ar dar kažka padarys + ūkininkai yra pelningas darbas ir įdomus. Dirbau pizza boy ir jis man nelabai patiko. Kodėl? Net nežinau ne mano skonio darbas ir tiek. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Jei tokia administracija kaip dabar tai bus labai lengva rasti viska. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne ,nes pažystu GTA mapą. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau partrenktas taxi vairuotojo per pinjata ir miriau:/ Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Aš jo nenaudoju. Geriau pasportuot ir nubėgti pėščiomis. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip kartais naudoju. + rep adminams Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip ypač taxi jie labai greit reguoja į savo darbą. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip aš viską supratau tik reikia skaityti kas parašyta. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Jums nieko nereikia keisti ,nes viskas yra tobula ,bet galit ir geriau aš pasiūlymu neturiu:) Sekmės jums žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 Neemigruotas. Vieną kartą jau buvote emigruotas šiuo [IP adresu], antrą kartą emigruoti - negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose