Arma_Bmw 2 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Arma_Bmw Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo kaskur 260ziemos bet buvau dinges 2men ir vel pradejau Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 8dienas 5valandas Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pusbrolis zaidzia ir mane uzkabino Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Man atrodo sitas serveris vienas geriausiu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visu ivygdes nesu bet kai kurie sunkus Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Ukinku darbas geriauses Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Biski sunku buvo Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ankciau naudoajau daznai bet laikiu began ismokau kelius Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip ir ne karta Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Uztenka ,o rasti bubo nesunku Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Kartais naudoju padeda ir labai Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Teho iskviesti viska bet sunkiause prisikviesti mehanikus Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Reikia isaiskaityti ir viskas bus aiksu man tai aisku viskas Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Pagal mane reiktu biski mazinti kainas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 NEEMIGRUOTAS. Su tokiu IP adresu jau buvo atlikta emigracija. Į šį serverį emigruoti galite tik vieną kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose