Manny_Wellens 1 Parašė Sausis 24, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 24, 2015 Nu man nelabai patiko šie avatarai dėja yra per daug tamsūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvis_Pacan 13 Parašė Sausis 24, 2015 Gražus avatarai, yra pora matytu bet nieko tokio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 24, 2015 Man asmeniškai negražūs, trūksta kažkokio ryškumo ir per tamsūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 24, 2015 Vienas kitas neblogas, bet yra ir lievu. Rainas_Soo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 24, 2015 Gražūs avatarai, man patiko,šaunu, kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 24, 2015 Man nelabai gražus avatrai,sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Adidazzz 4 Parašė Sausis 24, 2015 Avatarai neprasti,bet daug matytu sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 24, 2015 Nelabai patiko nes labai tamsus ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 24, 2015 Tikrai nepatiko , visi juodi ir kažkokie susilieję , išblukę . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 24, 2015 Per dauk tamsūs, susilieję kaškokie.. Galėjai labiau pasistengti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 24, 2015 gražūs avatarai,tik per daug tamūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 24, 2015 Galėtų būt įvairesnių ,per daug tamsus ,nelabai patiko Sekmes stengtis toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/darbai sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose