Storas_Meskinas 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Storas_Meskinas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien (2017/28/8) Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose jau žaidžiu 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Šį serverį pradėti žaisti man patarė draugai. Sakė, šis serveris yra kokybiškas, įdomus, nenuobodus. Todėl jis mane sudomino. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senas serveris man atsibodo, norėjosi kažko naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visas apmokymų misijas, man sunku nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar darbų man dirbti neteko, ir nežinau kuris nuobodžiausias ar pelningiausias. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, sudėtinga rasti nebuvo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, naudoju kai noriu surasti kokį nors objektą. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne nebuvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Ne, sunku rasti nebuvo, pats juo pasinaudojau, kad nuvažiuoti iki elektronikos parduotuvės. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Ne, šios komandos man dar naudoti neteko. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne, dar neteko naudoti šios komandos. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Manau, kad informacijos apie serverį yra pakankamai. Apie serverį viskas paaiškinta aiškiai. Jokių neaiškumų man neiškilo. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, serveryje keisti nieko nereikėtų. Mano atžvilgiu, viskas yra gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Rugpjūtis 28, 2017 NEEMIGRUOTAS. Su tokiu IP adresu ar kitu vardu, pavarde emigracija jau buvo atlikta. Į šį serverį emigruoti galite tik vieną kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose