Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Lukas_Armstrong

Lukas_Armstrong

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Armstrong

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jau gal 2 dienas.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Daugelį metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau video Youtube, ir užsinorėjau išbandyti šį serverį, nes garsėja geromis sistemomis.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo ta pati rutina, todėl norėjosi kažko naujo.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau, nebuvo sunku, nes viskas aiškiai parašyta.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko dirbti jokiu darbu su pakv. dirbau tik medkičiu ir ūkininku.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, nes viskas buvo lengvai išaiškinta.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kai kažko nežinau, bet pradedu apsiprasti ir jau po biški viska žinau.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nesu nei karto sumuštas, tik viena kart nušautas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Visko pakanka, nes jei ju ir nebutu išsikviesčiau taxi.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudoju.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip naudojau ir teko, reaguoja visai greitai, tik manyčiau reiktu patobulinti sekimo sistema, kad realiu laiku matytum, kur yra tavo iškviestos tarnybos darbuotojas.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas manau yra aišku ir suprantama net 5-mečiui, todėl dėl to galite buti ramūs.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Manyčiau reiktu keisti tokius dalykus kaip, tr. priemonės atrakinimo komanda, nes dabar yra labai ilgas "žaidimas" kol tu ilipi i mašiną, turi rašyti /transportas tada pasirinkti "atrakinti" ir tik tada įsėsti, o tai mano manymu, labai erzina, todėl galėtumete padaryti tiesiog /atrakinti /uzrakinti komandas.

  •  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.