Alan_Hill 31 Parašė Sausis 24, 2015 Sveiki. SIūlau visiems pažiūrėti šį filmą, tikrai geras. Daug kartų žiūrėjau, ir rekomenduoju jums jį peržiūrėti Nuoroda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Super_Mario 1 Parašė Sausis 24, 2015 Kai buvau 9 klasei, tai per tikybos pamoka žiūrėjom šį filmą. Neblogas visai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 24, 2015 Esu matęs ši filma rekomenduoju pažiurėti ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Jeigu taip sakot. Reikės ir man koki karta pažiurėti ši filma. Tikuosi geras Šaunuolis kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 24, 2015 Esu mates šį filmą,man labai patiko,rekomenduoju ir jums pasižiurėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Matęs, tikrai geras filmas, rekomenduoju visiem! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose