Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Sveiki,visi kadangi neseniai nusipirkau jau antrą mašiniuką,pirmas buvo BMW x5 tai šįkartą nusipirkau Bmw 525 E34 winterbeaterį. Pirkau iš ErnestasBmw už 300 Eurų,padarė žmogus nuolaidą 300 eurų tai gan gerai visai.Modifikaciją,yra kurtą pagal realybe,norint viską atkartoti visi tie lipdukai įlenkimai ir taip toliau. Todėl nesakykit,kad kažkokia apdaužytą ar taip toliau. toks stilius. ŽMONĖS BŪTINAI PERSKAITYKITE: NEFREEPOSTINKITE IR NEPRAŠYKITE MODIFIKACIJOS. Nuotraukos: BMW 525 E34 by kawaiigerardas, on Flickr BMW 525 E34 (2) by kawaiigerardas, on Flickr Augis_Image hotas Vendelis_Savas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orestas_Nfs 5 Parašė Sausis 24, 2015 Taip sexy atrodo ♥, ypač ratai, ir tas tikroviškas įlenkimas, bei LT ir visi kiti lipdukai ;O Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 24, 2015 oo kai zjbs atrodo metu rep, labai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 24, 2015 Labai gražus modas . Numesk ENB jei negaila, nes neįtikimo grožio . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Labai gražus modas . Numesk ENB jei negaila, nes neįtikimo grožio Enb yra privatus. Yra panašus numestas mano archyve. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 24, 2015 Labai gražiai atrodo,man labai patiko duočiau rėpą,bet limitas :/ sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Labai gražiai atrodo,man labai patiko duočiau rėpą,bet limitas :/ sėkmės tobulėjant. Freeposter,taigi pirkau aš ją kur man čia tobulėti :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Wow, čia tai sexy. žiauriai gražiai atrodo, dar tie LT visokie lipdukai :** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Desert 93 Parašė Sausis 24, 2015 Graži, labai graži, bet 300€. Čia rimtai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Graži, labai graži, bet 300€. Čia rimtai ? LT3D forumo valiutą,tokią yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 24, 2015 Modifikacijai tai tikrai labai tikroviškai ir matos, kad kokybiška. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Smithas 1 Parašė Sausis 24, 2015 Labai gražus modas pinigų negailėjai modui ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 24, 2015 Nepatiko ištiesų visas priekis , lempos nežinau kodėl , bet jos permatomos yra , ir matosi visi radioatorai ir karbai Ten galas sudužęs ar toks modas ? Šeip tikrai gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Sausis 24, 2015 Tos palangės!! <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 24, 2015 wow va čia tai žvėriukas Spaudžiu Patinka bet Limitas :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 24, 2015 Žiurėjau, žiurėjau galvojau kokia klaida kurnors rasiu, bet neradau :/ toks sexy šmexy, axuėnas modas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Nepatiko ištiesų visas priekis , lempos nežinau kodėl , bet jos permatomos yra , ir matosi visi radioatorai ir karbai Ten galas sudužęs ar toks modas ? Šeip tikrai gražu Žmonės dar ko realistiškiau supranti nes kaikuriose sudaužytuose mašinose pamatysi,irgi taip. Taip turii būti gale nes realistišką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 24, 2015 Enb daug gražesnis negu auto, bet auto irgi neblogas. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 Enb daug gražesnis negu auto, bet auto irgi neblogas. Sėkmės Kur čia man sėkmės ? aš nesuprantu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Sausis 24, 2015 Modas tai *cenzūra* toks, bet nenaudočiau Tu čia rimtai, tokį mod už 300 eurų pirkai?:DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Sausis 24, 2015 Iš galo gražiai žiūrisi,kol nepamačiau priekio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 24, 2015 Modifikacijai tai tikrai labai tikroviškai ir matos, kad kokybiška. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Bravo 23 Parašė Sausis 24, 2015 Vau koks gražoliukas. Neblogai su tokiu pasidraskyt čj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emiliano_Mendoza 74 Parašė Sausis 24, 2015 awesome, imu, užmesiu laiką, ryt . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 24, 2015 awesome, imu, užmesiu laiką, ryt . Freeposter tu žinai kur randies GFX skiltį čia modifikacijų nieks nemetą,tik nuotraukas pff. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose