Tamsos_Tvarkdarys 536 Parašė Rugsėjis 26, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yra kad Pervežejai atvežę krovinį iš LS Laivyno gautu iki 1.000$ nes atvežes gauni vos iki 300 $, Būtų taip kol pasikrovimas toliau daugiau pervežejas gautu nes gauna keli $ o atvežes kompiterine technika gauna daugiau, negu atvežęs iš labai toli. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Furistų darbas būtų tikroviškesnis nes būtu toliau pasikrovimo kainos didesnės už atvešta. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.S patinka įdėja užmesk REP jei sutinki šitam pasiūlymui. Mister_Adidasas Ernestas_Jaxas Domantas_Saoike 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Spalis 4, 2017 Visu pirma, tai ekonomiškai tai žiauriai negerai būtų. Tai klausyk, jeigu už techniką gauni daugiau, tai ir vežk ją, o dėl laivyno, esu už, bet vietoj manęs pakelčiau ne iki 1.000, o iki kokių 700 - 600, manau tai bent kažkiek ekonomiškai būtų geriau. O šiaip idėja tokia 50 / 50. Žiūrint iš kokių pusių, bet šį kartą pabūsiu už, dėkingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Hover 14 Parašė Spalis 4, 2017 Iš dalies esu už. Bet, kaip ir minėjo kiti žaidėjai, jog nereiktų pakelti labai daug - 1,000. Manau galėtų pakelti bent minimaliai - 500 ar 600. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose