Matt_Inside 142 Parašė Balandis 23, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Inside • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vitto_Carleone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, air-braik • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Balandis 23, 2015 Kur tu matei air brk per kurį ne tiesiog ore kabėtum , o plauktum? Tuo lab , kad ten labai keisti įrodymai pačiam padarei šypseną. Bėja timestamp įsijunges esi tai dabar rašo 56s paskui per 6s atsirado iki 05s? . kiek esu ankščiau naudojęs sobą tai tikrai ne taip veikia tas air breakas. Išviso maniau gavau baną už tai , kad įsėdau į ranger nors jis turi 2 vietas , bet užsimodinęs turėjau tai 4 sodynės ir įlipau į galines :S. Man pačiam tai užneša arba klastotes arba šiaip samp`o ar kažkėno iš mūsų lagą mano pusei lago nebuvo žaidime bent internete - nežinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 23, 2015 anketa tvarkinga Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose